بزرگترین هدف من اینه که ایران صدر نشین این جدول باشه 

پس بیایید تلاش کنیم به امید روزی که ایران رو صدر این جدول ببینم 


فنلاند


با وجود این که فنلاند فقط در دهه ١٩٥٠ در معرض صنعتی‌سازی قرار گرفت، به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورها در جهان محسوب می‌شود. در روابط بین‌المللی برای فن آوری بالا و مراقبت‌های بهداشتی شناخته شده است. وجود محققان برجسته در فنلاند منجربه همکاری‌هایی در زمینه‌هایی مانند بهبود جنگل‌ها، مواد جدید، محیط زیست، شبکه‌های بی‌طرف، دماهای پایین فیزیکی، تحقیقات مغزی، بیوتکنولوژی، تکنولوژی ژنتیکی و ارتباطات شده است.

ایالات متحده امریکا


ایالات متحده آمریکا از قرن نوزدهم به عنوان پیشرو در زمینه تکنولوژی بوده است. ایالات متحده به عنوان پیشگام در اختراع اولین دوربین فیلمبرداری مناسب، اولین لامپ روشنایی، موتورهای AC، رادیو، پرواز پایدار با یک شی در هوا شناخته می‌شود. این کشور همچنین پیشگام عصر اتمی است. پیشرفت در فناوری فضایی ایالات متحده آمریکا را به یک ابرقدرت تبدیل کرده است. همچنین به عنوان پیشرو در ٥٠ درصد مقالات علمی بوده و ٥٠ درصد خانواده‌های این کشور به اینترنت با دامنه گسترده دسترسی دارند.


ژاپن


ژاپن پیشرو جهان در تحقیقات بنیادی علمی است و محققان آن سهم بسزایی در زمینه‌های الکترونیک، خودرو، ماشین‌آلات، مهندسی زلزله، رباتیک صنعتی، اپتیک، نیمه رساناها و فلزات دارا هستند. پیشروی جهان در تولید و استفاده رباتیک می‌باشد. ژاپن جایگاه ١٣ تن از برندگان جایزه نوبل می‌باشد. محققان آن ١٣٠ میلیارد دلار از بودجه را برای امور پژوهشی در اختیار دارند. این کشور به شدت توسعه یافته به عنوان یک پیشگام در راه اندازی مدل‌های جدید محصولات صنعتی است.


سوئد


این کشور کوچک دارای یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان است و برای کیفیت بالا درزمینه‌های علمی و تکنولوژیکی خود مشهور می‌باشد. سوئد ٤ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به تحقیق و توسعه اختصاص داده است، و یکی از معدود کشورها در این زمینه می‌باشد. تعهد این کشور به سازمان تحقیق و توسعه این کشور را پیشرو در زمینه نوآوری کرده است. سوئد به ویژه در بخش‌های دارویی و مخابرات پیشرو می‌باشد. همچنین بالاترین تعداد مقالات علمی در زمینه‌های علوم پزشکی، علوم طبیعی و مهندسی را منتشر می‌کند.


جمهوری کره جنوبی


این کشور به پیشرفت‌های بزرگی در زمینه‌های الکترونیک، خودرو، کشتی، ماشین‌آلات، پتروشیمی و روبوتیک، دست یافته است.تولید ناخالص داخلی آنها با صادرات محصولات تولید شده از این بخش هدایت می‌شود. کره با موفقیت دومین ربات انسانی (HUBO) را که قادر به راه رفتن می‌باشد ساخته است. همچنین پیشرفت در بیوتکنولوژی با موفقیت در شبیه‌سازی یک سگ صورت گرفته و به تازگی شبیه‌سازی گونه‌های در خطر انقراض نوعی گرگ نیز صورت گرفته است.


هلند


هلند از گذشته پیشتاز در اختراعات بوده است. به عنوان نمونه کلیه مصنوعی، لوح فشرده، میکروسکوپ، پاندول ساعت، تلسکوپ از اختراعات هلندی‌ها هستند. پیشرفت‌های زیادی در مهندسی، هوا فضا و فن‌آوری‌های نظامی شده است. به همین دلیل است که در این رقابت جهانی جزء ١٠ کشور برتر از بین ١٢٣ کشور قرار گرفته است.


انگلستان


انگلستان یکی از اولین کشور‌های صنعتی دنیاست و این امر این کشور را به یک قدرت از نظر علمی و تکنولوژی در سراسر جهان تبدیل کرده است. انگلستان در بسیاری از اولین کشفیات مانند هیدروژن، اختراع موتور لوکوموتیو، موتور جت، شبکه جهانی وب، لامپ‌های نوری رشته‌ای، لامپ، اولین فیلم تلویزیونی، موتور الکتریکی، تلگراف الکتریکی تجاری و غیره سهم بسزایی داشته است. این کشور همچنین برنامه‌هایی را برای ارتش خود در نظر گرفته که آن را جایگاه نیروهای مسلح با فن آوری‌های پیشرفته در جهان کرده است.


سنگاپور


سنگاپور چهارمین کشور ثروتمند در جهان است. مؤسسات تکنولوژیکی سنگاپور منابع خود را که مجهز به پیشرفته‌ترین تکنولوژی است به شهروندان خود ارایه می‌دهد. این کشور دارای آژانس علم، فناوری و تحقیقات (Star) که یک سازمان دولتی اختصاص داده شده به تشویق تحقیق و توسعه است، پزشکی، علوم غذایی و پیشرفت قابل توجهی در زمینه تحقیقات بالینی در سراسر جهان است. سنگاپور همچنین دارای پیشرفته‌ترین ارتش در جنوب شرقی آسیا می‌باشد.


کانادا


یکی از متنوع‌ترین اقتصادها در جهان بوده، دولت کانادا نزدیک ٢ درصد از تولید ناخالص داخلی را به تحقیقات پژوهشی و فن‌آوری در زمینه تحقیق و توسعه اختصاص داده است. کانادا در زمینه علوم فضایی در میان کشور‌های دیگر در رتبه سوم قرار گرفته است. در جهان برای استفاده از اینترنت با حدود ٨٥ درصد از جمعیت که از اینترنت استفاده می‌کنند، در مقام دوازدهم قرار دارد. همچنین ١٨ برنده جایزه نوبل در رشته‌های فیزیک، شیمی و پزشکی دارد.


استرالیا


دولت استرالیا برای ترویج علم و فناوری در این کشور متعهد شده است. این کشور همچنین مراکزی را به فن‌آوری اختصاص داده است مانند پارک فن‌آوری در سیدنی استرالیا که یک قطب علمی و پژوهشی بوده و به عنوان یک مرکز سرگرمی برای بچه‌ها باز شده است. تمرکز اصلی بر روی مسائلی مانند تحقیق و توسعه اطلاعات و ارتباطات، بیوتکنولوژی، تولید، استخراج معادن و صنایع غذایی می‌باشد. این کشور در زمینه تکنولوژی در میان گروه‌های بزرگ به عنوان پیشرو قرار گرفته است.